torsdag, februari 16, 2012

Start.

Nu jobbar jag!

Jag hade introduktion av NHS i måndags och tisdags. Jag träffade en sjuksyrra, Vicky, som jobbar i samma team som mig, så det var skönt att ha någon att hänga med de två första dagarna. I tisdags fick jag också träffa min nya chef, Phil, på en lunchkaffe.
Igår var min första riktiga arbetsdag. Jag traskade in på avdelningen klockan åtta och möts av ett skrik "YOU! THE SMITHS OR THE SPECIALS? WHAT'S THE BEST BAND IN THE WORLD?" Sen spenderades en halvtimme med att spela upp bra musik och diskutera svenska band med en strokespecialist som hette Steve. Sen satt jag i möte med Phil och Simon som jag gått bredvid igår och idag.
Iallafall.
Min roll är inte helt klar än, ingens roll är klar än. Projektets mål är klart, det är att vi ska förbättra demensvården inom The Trust (Heartlands Hospital, Solihull Hospital och Good Hope Hospital). Min och Simons roll, kommer vara att följa upp en patient såfort den läggs in på sjukhuset, få en djup kontakt med familjen och se till att just den patientens vård blir så bra som möjligt. Vi kommer också vara dom som ser till att volontärerna vet vad de ska göra. Problemet är nu att eftersom projektet är såpass nytt och eftersom vi nu bär sjukhusets uniform, så blir vi liksom "vanliga" på avdelningarna. Närstående rycker i oss och frågar oss saker som vi inte har en aning om, sjuksyrrorna ber oss att göra saker som vanliga biträden gör (hygien, matning, uppsnyggning etc.) och vi ska inte göra något av det. Så, svaret är nog att vi kommer använda privata kläder tills våra egna uniformer har designats.
Så det är lite barnsjukdomar just nu, men det blir nog bra! Vårt team på sex pers är asbra!

Jag trivs redan nu så sjukt bra och jag längtar efter att komma igång på riktigt.

tuo me.

1 kommentar:

Anna sa...

Så stolt över dig vännen! Puss